Patientgroepen - 1440 x 420 pixels

Balans in werk
en privé

Jezelf centraal stellen

In onze workshop In balans: Privé en Werk willen we je helpen de 'BV ik' weer in beeld te krijgen. We willen je laten zien hoe je jezelf centraal kunt stellen in plaats van je te laten meeslepen door de eisen van je werk en privéleven. Tijdens deze workshop krijg je concrete inzichten en tools aangereikt om direct in jouw eigen situatie toe te passen en te ervaren.

Onze deskundige sprekers zullen je inzicht geven in de verschillende aspecten van je leven die bijdragen aan een gezonde balans tussen werk en privé. We behandelen onderwerpen als stressmanagement, tijdmanagement en het stellen van grenzen. We richten ons op het begrijpen van je eigen persoonlijkheid en het identificeren van jouw specifieke behoeften en doelen, zodat je effectieve strategieën kunt ontwikkelen om jouw werk-privébalans te verbeteren.

We willen je leren hoe je jouw energie efficiënt kunt gebruiken en hoe je weer grip krijgt op je eigen leven. We willen je inspireren om jouw potentieel te bereiken en jouw doelen te behalen. Na deze workshop zul je de vaardigheden hebben om jouw persoonlijke en professionele leven in balans te houden en met hernieuwde energie te werk te gaan.

Meld je nu aan voor onze workshop In balans: Privé en Werk en ervaar hoe je jouw energie in werk en privé kunt terugkrijgen!

 

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Wil je meer informatie over de
Gezond & Vitaal werken interventies?

Klik dan hier