Energiek Bewegen Header

Energiek
bewegen

Bewegen als onderdeel van een gezonde levensstijl

Tijdens onze interactieve workshop Energiek Bewegen willen we jou en jouw medewerkers inzicht en tips geven over de positieve effecten van bewegen en hoe je dit kunt integreren in het dagelijks leven.

Onze bewegingscoach zal jou en jouw medewerkers begeleiden tijdens de workshop. Samen zullen jullie op zoek gaan naar leuke en eenvoudige manieren om meer te bewegen, waarbij alle vormen van bewegen aan bod komen. Van algemene dagelijkse activiteiten tot topsport. We richten ons op bewegen als onderdeel van een gezonde levensstijl en als middel om meer energie te krijgen en stress te verminderen.

Tijdens de workshop zullen we de positieve effecten van bewegen op onze gezondheid en ons welzijn bespreken. We zullen ons richten op hoe we ons lichaam op een verantwoorde manier kunnen uitdagen, zodat we onze fysieke capaciteiten kunnen verbeteren en onze grenzen kunnen verleggen. We zullen ons ook richten op de mentale aspecten van bewegen, zoals het verbeteren van onze concentratie en het verminderen van stress.

Onze bewegingscoach zal jou en jouw medewerkers ook uitdagen om nieuwe activiteiten uit te proberen en jullie stimuleren om in beweging te komen. We zullen kijken naar hoe we meer beweging in ons dagelijks leven kunnen integreren, bijvoorbeeld door op de fiets naar het werk te gaan of een lunchwandeling te maken. We zullen je laten zien hoe je bewegen kunt gebruiken om jouw werkprestaties te verbeteren en je energieker te voelen.

Na deze workshop heb je jouw medewerkers gemotiveerd om meer te bewegen en zullen ze in staat zijn om beweging op een verantwoorde en effectieve manier te integreren in hun dagelijks leven. Meld je nu aan voor onze workshop Energiek Bewegen en ontdek hoe je meer energie kunt krijgen door te bewegen!

 

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Wil je meer informatie over de
Gezond & Vitaal werken interventies?

Klik dan hier